Kopie aanslag gemeentelijke belastingen aanvragen

Bent u de aanslag kwijt of heeft u een kopie nodig en bent u een particulier? Misschien heeft u dan de aanslag van de gemeentelijke belastingen van Belastingen Bollenstreek digitaal ontvangen. Dit gaat via de Berichtenbox van MijnOverheid. Heeft u de berichten van uw gemeente geaccepteerd? Dan kunt u de aanslag daar terugvinden. Wij adviseren u daarom eerst uw Berichtenbox van MijnOverheid te controleren. 

Online uw aanslag bekijken via mijn.overheid.nl (DigiD)

Biljet niet uw Berichtenbox?

Kunt u het biljet niet vinden in uw Berichtenbox? Dan kunt u bij Belastingen Bollenstreek online een kopie aanslag/beschikking aanvragen. Vermeld uw burgerservicenummer (BSN) en uw geboortedatum. Let op! Alleen de persoon van wie de naam op het biljet staat, kan een kopie aanvragen.

Voordelen Berichtenbox

Belastingen Bollenstreek is voorstander van de Berichtenbox van MijnOverheid. De Berichtenbox biedt veel voordelen. Dus meld u aan en ontvang in de komende jaren uw biljet en/of taxatieverslag in de Berichtenbox van MijnOverheid.

Namens uw bedrijf kopie aanvragen

Wilt u namens uw bedrijf een kopie aanslag aanvragen? Dan kunt u een e-mail sturen of met ons bellen. Op de pagina Contact vindt u meer contactinformatie.