Kopie aanslag gemeentelijke belastingen aanvragen

Ben je de aanslag kwijt of heb je een kopie nodig en ben je een particulier? Misschien heb je dan de aanslag van de gemeentelijke belastingen van Belastingen Bollenstreek digitaal ontvangen. Dit gaat via de Berichtenbox van MijnOverheid. Heb je de berichten van jouw gemeente geaccepteerd? Dan kan je de aanslag daar terugvinden. Wij adviseren jou daarom eerst jouw Berichtenbox van MijnOverheid te controleren. 

Online jouw aanslag bekijken via mijn.overheid.nl (DigiD)

Biljet niet in jouw Berichtenbox?

Kan je het biljet niet vinden in jouw Berichtenbox? Dan kan je bij Belastingen Bollenstreek online een kopie aanslag/beschikking aanvragen. Vermeld jouw burgerservicenummer (BSN) en geboortedatum. Let op! Alleen de persoon van wie de naam op het biljet staat, kan een kopie aanvragen.

Voordelen Berichtenbox

Belastingen Bollenstreek is voorstander van de Berichtenbox van MijnOverheid. De Berichtenbox biedt veel voordelen. Dus meld jezelf aan en ontvang in de komende jaren jouw biljet en/of taxatieverslag in de Berichtenbox van MijnOverheid.

Namens jouw bedrijf kopie aanvragen

Wil je namens jouw bedrijf een kopie aanslag aanvragen? Dan kan je een e-mail sturen of met ons bellen. Op de pagina Contact vind je meer contactinformatie.